نمونه سوالات درسی
نمونه سوالات دروس دوم راهنمایی

 فصل یک : مواد در حال تغییر

 

 

                                        خواص فیزیکی مثل : رنگ، حالت ، اندازه ، مزه ، بو

خواص ماده بر دو نوع اند

                                      خواص شیمیایی مثل : اشتعال پذیری

 

                           تغییر فیزیکی

انواع تغییر       

                          تغییر شیمیایی

تغییر فیزیکی به تغییراتی که در آن فاصله و جنبش مولکول ها یا رنگ مولکول یا اندازه یا حالت ماده تغییر کند ولی ساختار مولکولی تغییر نکند تغییر فیزیکی می گویند مثل : یخ بستن آب

تغییر شیمیایی: به تغییراتی که در آن ساختار مولکولی تغییر می کند تغییر شیمیایی می گویند مثل : سوختن کاغذ

در هر تغییر شیمیایی ماده یا مواد تازه ای بوجود می آید به این ماده یا مواد جدید فرآورده های تغییر شیمیایی می گویند. موادی که آغاز کننده ی تغییر شیمیایی هستند واکنش دهنده یا واکنش گرما گفته می شوند.

آهن سولفید  ( فرآورده ) ___________گوگرد + آهن ( واکنش دهنده ها )

سوختن نوعی تغییر شیمیایی است هر ماده ای که می سوزد با اکسیژن هوا واکنش می دهد . به طور کلی به واکنش یک ماده با اکسیژن اکسایش می گویند واکنش های اکسایش عموما گرماده اند.

سه شرط لازم برای مثلث آتش عبارتند از : گرما، سوخت ، اکسیژن

تغییر فیزیکی و شیمیایی را به دو دسته ی گرماده و گرماگیر تقسیم می کنند. تغییر گرماده به تغییرهایی گفته می شود که با آزاد کردن انرژی عموما به صورت گرما همراه اند مثل سوختن نفت در حالی که تغییر های گرماگیر آن دسته تغییراتی هستند که با گرفتن انرژی عموما به صورت گرما به وقوع می پیوندند مثل : تبخیر آب

کاتالیزگرما موادی هستند که سرعت واکنش های شیمیایی را تغییر می دهند ولی خود دست نخورده باقی می ماند.

قانون پایستگی جرم بیان می کند که همواره مجموع جرم واکنش دهنده ها برابر مجموع جرم فرآورده هاست.


 

سوال وجواب در ادامه ی مطلب
 

 

 

نمونه سوالات درسی

ادامه مطلب...

تاريخ : چهار شنبه 20 مهر 1390برچسب:میثم اسکویی,
ارسال توسط میثم اسکویی

اصول اساسی درتنظیم برنامه درسی

1. برنامه باید قابل انعطاف باشد.

برنامه باید چنان تنظیم گردد که در برخورد با حوادث و اتفاقات پیش بینی نشده نیز انعطاف پذیر و قابل اجرا باشد. اگر مثلاً مجبور شدید ساعتی را که برای مطالعه درس بخصوصی گذاشته اید، به امر پیش بینی نشده ای صرف کنید، باید به جبران آن فرصت از دست رفته، آن درس را در ساعت دیگری مطالعه کنید. پس باید ساعت های «آزاد» در برنامه پیش بینی کرد و منظور نمود تا بتوان آن را به جای فرصت های از دست رفته به کار برد. البته مفهوم «ساعت آزاد» در برنامه این نیست که در آن ساعت هیچ کاری ندارید و بلاتکلیف هستید، بلکه به احتمال زیاد باید قسمتی از وقت تفریح را فدای آن حادثه پیش بینی نشده کرد. زیرا که در هر حال جبران کردن فرصت از دست رفته بهتر از چشم پوشیدن از آن است.


1. برای مطالعه هر درس وقت کافی منظور کنید.

وقتی که برای مطالعه یک درس در نظر می گیرید لااقل باید دو برابر زمانی باشد که در کلاس صرف آن درس می شود. قاعده کلی آن است که هر ساعت درس مدرسه نیاز به دو ساعت مطالعه دارد. شاید بعضی از محصلان برای مطالعه درس بخصوصی نیازمند وقت بیشتری باشند، و یا نزدیک امتحانات لازم باشد برای تمام درس ها «نسبت دو برابر» را به طور کلی افزایش داد..

2. برنامه را متناسب با روحیه شخص خودتان تنظیم کنید.

در تنظیم برنامه متوجه باشید وقتی را برای مطالعه هر درس در نظر بگیرید که در آن وقت حداکثر آمادگی را برای آن امر داشته باشید. مثلاً اگر مطالعه زیست شناسی برای شما مشکل است، و در ضمن مناسب ترین وقتی که شما می توانید تمامی حواس و نیروی خود را در کار مطالعه صرف کنید، صبح های زود است، موقع تنظیم برنامه مواظب باشید مطالعه زیست شناسی را برای صبح بگذارید.

3. مرور هفتگی درس ها:

در برنامه مطالعه خود «لااقل» هفته ای یک ساعت برای مرور کردن هر درس در نظر بگیرید. نزدیک امتحانات احتمالاً باید به ساعت های «مرور» درس ها در برنامه افزود.

4. وقت مطالعه هر درس را حتی الامکان نزدیک به ساعت آن درس تعیین کنید.

تا آنجا که ممکن است مطالعه هر درس را بلافاصله پس از ساعت آن درس انجام دهید. اگر میسر نیست که برنامه مطالعه را به این ترتیب تنظیم کنید، کوشش کنید ساعت مطالعه آن درس را پیش از کلاس آن بگذارید. عادت کردن به مطالعه هر درس بلافاصله پس از کلاس آن درس اهمیتی بسزا دارد. مخصوصاً در مورد درس هایی که به صورت سخنرانی استاد، یا مباحثه میان محصلان مطرح می شود. در واقع باید اقدام جدی به قصد فراگرفتن هر درس را وقتی انجام داد که موضوع آن درس هنوز در ذهن زنده و «تازه» است.

5. در بین مطالعه دو موضوع شبیه، یا مربوط به هم، درس دیگری مطالعه کنید و یا فاصله زمانی مختصری - وقفه واستراحت قایل شوید.

اوقات برنامه خود را به قسمی تنظیم کنید که مطالعه یک درس پس از درسی بیفتد که موضوع آن با درس قبلی متفاوت است. پس اگر ناگزیر از مطالعه درس های متشابه، بهتر است میان هر دو درس مختصر استراحت و وقفه منظور کنید.

6. هر جلسه مطالعه را به چند قسمت تقسیم کنید.

برنامه مطالعه خود را به قسمی تنظیم کنید که در یک نشست بیش از یک ساعت و نیم، یا حداکثر دو ساعت، صرف مطالعه یک درس نشود. پس از آن که درسی را در زمان متناسب (نه کم و نه زیاد) با منتهای تمرکز حواس مطالعه کردید، مدت کوتاهی هم استراحت کنید. یا این که موضوع مطالعه را عوض کنید. چنانچه وقفه استراحت میسر نباشد موضوع مطالعه را به کلی تغییر دهید. هرچند که برای تأمین «بازده» بیشتر در کار مطالعه و فراگیری، چند لحظه وقفه استراحت، یا تفریح، مطلوب تر از تغییر موضوع مطالعه است. زیرا که فعالیت مداوم ذهن، بدون فواصل کافی استراحت، سبب ضعف و نقصان استعداد فراگیری است.

لازم است که، پیش از نوشتن برنامه، کلیه فعالیت های اجباری را که باید در سر ساعت های معین انجام داد یادداشت کنید. پیش نویس برنامه را بهتر است با مداد بنویسید. زیرا در این صورت تغییر دادن و دست بردن در آن آسان خواهد بود.

همچنین فعالیت های اجباری را بهتر است با «مداد قرمز» در برنامه ثبت کنید. سپس به طور دقیق مشخص کنید که می خواهید برای هر درس چقدر وقت صرف مطالعه کنید و همچنین می خواهید چقدر وقت برای مرور هفتگی هر درس منظور کنید، وقت فعالیت های تفریحی خود را نیز در برنامه ثبت کنید. پس از آن که پیش نویس آماده شد، یکبار دیگر اصول اساسی بالا را به دقت بخوانید تا اطمینان حاصل کنید که برنامه شما با آن تطبیق می کند. مخصوصاً اهمیت این مطلب را فراموش نکیند که «در قبال هر مقدار وقت کلاس باید دو برابر آن مقدار وقت صرف مطالعه، مباحثه و تکالیف دیگر هر درس کرد. 

نمونه سوالات درسی



تاريخ : جمعه 15 مهر 1390برچسب:تبیان,
ارسال توسط میثم اسکویی

امام علی - علیه السلام - : «همانا شبانه روز تو، تمام نیازهایت را پوشش نمی دهد، پس اوقات آن را بین کار و آسایش خود تقسیم کن.»


تعریف برنامه ریزی:

«پیش بینی خردمندانه و تنظیم هدفمند فعالیت ها و نیازمندی ها در مدت زمان (شبانه روز، هفته، ماه و سال) بر اساس اولویت ها و متناسب با توان و خواسته اجرا کننده» بر اساس این تعریف یک «برنامه خوب» چنین تعریف می شود: «چینش و جایگزینی خردمندانه و آینده نگر فعالیت ها و نیازمندی ها، در ظرف زمان بر اساس اولویت ها و متناسب با توان و خواسته اجراء کننده».


آثار و فوائدبرنامه ریزی:

ـ وظایف و کارها و فعالیت ها با پیش بینی و دقّت خردمندانه انتخاب می گردد.

ـ خواسته ها و نیازها با اولویت مورد توجّه و گزینش قرار می گیرد.

ـ بهداشت جسم و روح و میزان توانایی های آن ها مورد توجّه قرار می گیرد.

ـ از فرصت ها و امکانات بیشترین استفاده و بهره وری می شود.

ـ عادت های مفید ایجاد می شود و در نتیجه کارها با سهولت بیشتری انجام می گیرد.

ـ بهره وری بیشتر از عمر و توانایی ها به دست می آید.

ـ با انجام پی در پی و بلند مدّت کارها و فعالیت ها، آن ها مفیدتر و محبوب تر می شوند.

ـ از فرسایش توان و پراکندگی و نگرانی، تشویش و سرگردانی پیش گیری می شود.

ـ ارزیابی، بررسی و پیگیری از نحوه انجام کار و پشرفت آن ممکن می شود.

این آثار، رسیدن به اهداف تعریف شده را ـ با استمداد از پروردگار متعال ـ آسان و ممکن می کند.

ویژگی های یک برنامه ریزی خوب:

یک برنامه ریزی خوب دارای ویژگی هایی است که به برخی از آن ها در زیر اشاره می شود:

1ـ جهت گیری به سوی اهداف تعریف شده و تأمین اهداف رفتاری.

2ـ فراگیری زمان مند همه ی وظایف و فعالیت ها و نیازهای لازم بر اساس اولویت ها.

3ـ هماهنگی و تناسب با توانایی ها و خواسته ها.

4ـ رعایت بیشترین بهره وری و پوشش کامل زمان.

5ـ تنوّع و توجّه به نشاط و شادابی و تأمین بهداشت جسم و روح.

مراحل برنامه ریزی:

1ـ تعیین أهداف اصلی و فرعی

2ـ فهرست کردن خواسته ها و نیازهای لازم

3ـ فهرست کردن وظایف و کارها و فعالیت های لازم برای وصول به اهداف

4ـ تعیین اولویت ها و ارزش گذاری فهرست های بالا (با امتیاز دادن به آن ها از یک تا پنج)

5ـ زمان سنجی برای هر یک از نیازها و فعالیت ها

6ـ چینش مهم ترین وظایف و کارها و نیازها در ساعات شبانه روز، و اوقات هفته و ماه و سال

7ـ اجرای آزمایشی برنامه و تصحیح و تکمیل آن پس از اجرای یک ماهه

8ـ ارزیابی پی در پی برنامه

با یاری خداوند متعال و پایداری و پایبندی، به اجرای برنامه پرداخته و در صورت تخلف، برای خود تنبیه، جریمه و شیوه جبران مناسب در نظر بگیرند. 

نمونه سوالات درسی



تاريخ : جمعه 15 مهر 1390برچسب:تبیان,
ارسال توسط میثم اسکویی

چگونه درک مطلب خود را افزایش دهیم؟

یکی از مهمترین مهارتهای یادگیری، درک مطلب می‌‌باشد. هر چه ادراک و دریافت بهتر باشد، یادگیری و یادآوری مطالب نیز آسان تر می‌‌شود. برای درک بهتر باید هدف و انگیزه داشت. به خاطر داشته باشید که مطالعه بدون هدف و پیش زمینه همچون گردابی است که فرد را در خود گرفتار می‌‌کند.
هدف مطالعه

هدف مطالعه ارتباط دادن مطالب جدید با مطالبی است که از قبل می‌‌دانید، اگر راجع به موضوع پیش زمینه ای نداشته باشید و بخواهید آن را در ذهن خود جای دهید، مثل این است که بخواهید آب را در دستان خود نگه دارید. می‌‌بینید که این کار غیر ممکن است و به زودی مطالب از ذهن شما خارج می‌‌شود.
به عنوان مثال سعی کنید این اعداد را بخوانید و بخاطر بسپارید:
خواندن و حفظ کردنش سخت است نه؟ ۴ ۲ ۳ ۶ ۱ ۵ ۷
این یکی آسان تر است، بخاطر اینکه کوتاهتر شده است. ۴ ۲ ۳ ۶ – ۱ ۵ ۷
و این یکی از همه آسان تر است، چون به ترتیب اعداد نوشته شده و به خاطر پیش زمینه ای که دارید به راحتی آن را حفظ می‌‌کنید. ۷ ۶ ۵ ۴ – ۳ ۲ ۱
اگر ورزش را دوست داشته باشید، چون پیش زمینه ای برای خواندن، فهمیدن و به خاطر سپردن مطالب ورزشی در ذهن خود دارید، خواندن مطالب ورزشی برای شما بسیار آسان تر می‌‌شود.


تقویت مهارت مطالعه و درک مطلب

برای درک مطلب نیاز به انگیزه، تمرکز، پیش زمینه و روش مطالعه صحیح دارید.
در اینجا توصیه هایی برای تقویت این مهارت ذکر می‌‌کنیم که شما را در درک بهتر و سریع تر مطالب فارسی و انگلیسی یاری خواهد کرد:


۱- اطلاعات عمومی خود را افزایش دهید.
با خواندن کتاب، روزنامه و مجله اطلاعات عمومی خود را گسترش دهید و به رویدادهای اطراف خود علاقه نشان دهید.


۲- با ساختار پاراگراف آشنا شوید.
معمولا هر پاراگراف با مقدمه ای شروع شده و با نتیجه ای پایان می‌‌یابد. اغلب اولین جمله به توصیف کلی مطالب می‌‌پردازد و زمینه را برای توضیح بیشتر فراهم می‌‌کند. پس به جملات اول هر پاراگراف بیشتر توجه کنید تا بتوانید موضوع بحث را بهتر تشخیص دهید. همچنین به دنبال نشانه ها، کلمات و عباراتی باشید که نشان دهنده تغییر موضوع مورد بحث می‌‌باشند.


۳- حدس بزنید و پیش بینی کنید.
یک خواننده باهوش و زرنگ همیشه سعی می‌‌کند تا نظرات نویسنده، سؤالها و موضوعهای بعدی را حدس بزند. این کار باعث کنجکاوی و افزایش دقت خواننده می‌‌شود.


۴- به شیوه تنظیم مطالب توجه کنید.
آیا مطالب بر اساس ترتیب زمانی نوشته شده اند و یا بر اساس درجه اهمیت؟ ترتیب مطالب بر اساس کاربرد آنهاست و یا بر اساس دشواری آنها؟ این کار به تنظیم مطالب در ذهن کمک می‌‌کند.
 

ادامه در ادامه ی مطلب

تنظیم:میثم اسکویی

نمونه سوالات درسی

ادامه مطلب...

تاريخ : جمعه 15 مهر 1390برچسب:تبیان,
ارسال توسط میثم اسکویی

کيف بهتر است يا کوله‌ پشتي؟

در طول تاريخ، مردم وسايل‌ شان را به روش ‌هاي مختلفي حمل کرده ‌اند که امروزه يکي از رايج ترين اين روش ‌ها استفاده از کيف است که گاهي روي ساعد، گاهي در دست و گاهي روي شانه حمل مي‌ شود.
اما امروزه بيشتر افراد، به ويژه جوانان و کودکان ترجيح مي ‌دهند از کيف‌ هايي استفاده کنند که اصطلاحا به آن کوله‌ پشتي مي ‌گويند. کوله‌ پشتي معمولا کيفي است از جنس کتان، برزنت، چرم يا نايلون که مي ‌توان آن را به پشت انداخت.
اگر چه به نظر مي ‌رسد استفاده از اين روش حمل به ويژه براي کودکان دبستاني مناسب باشد اما تحقيقات بي شماري در سراسر دنيا از جمله در کشور ما نشان داده است که استفاده نادرست از کيف و کوله ‌پشتي، حمل غلط و وزن بالاي کوله ‌پشتي مي ‌تواند صدمات بسياري به گردن، کمر و ماهيچه ‌ها و ستون فقرات وارد کند. سلامت در گفتگويي با دکتر ليلا اتفاق، متخصص طب فيزيکي و توانبخشي به بررسي بيشتر اين موضوع پرداخته ‌است...
از ميان کيف و کوله ‌پشتي کدام مناسب ‌تر است؟
کوله ‌پشتي بيشتر توصيه مي ‌شود چون وزن آن بين دو دست تقسيم مي‌ شود و به يک طرف فشاري وارد نمي ‌شود.
يک کوله ‌پشتي خوب چه ويژگي‌ هايي دارد؟
کوله ‌پشتي خوب نبايد بيش از يک‌ سوم قسمت پشت را بگيرد و وزن آن بين 5 تا 10 درصد وزن شخص باشد. لازم است بندهاي آن ضخيم باشد تا سطح شانه را گرفته و فشاري به آن نياورد.
در ضمن بايد داراي پد بوده و طول آن خيلي بلند نباشد، به طوري که سبب افتادن کيف پايين کمر شود.

بهتر است کوله‌ پشتي بندهاي اضافي داشته باشد تا هم حمايت اضافي ايجاد کند و هم وزن را از شانه و کمر به لگن انتقال دهد.
در ضمن داشتن جيب و فضاهاي اضافي سبب تقسيم وزن اشيا مي ‌شود.
نحوه صحيح برداشتن و حمل کوله‌ پشتي چگونه است؟
نکته مهمي که بايد به آن توجه کرد، وزن کوله‌ پشتي است. کوله‌ پشتي را نبايد خيلي سنگين کرد و از انداختن آن روي يک شانه بايد خودداري کرد. براي حمل کوله از هر دو دست بايد استفاده کنيم و توجه داشته باشيم که کوله خيلي پايين نيفتد و روي کمر قرار نگيرد.
امروزه اکثر دانش آموزان به ويژه دانش ‌آموزان دوره راهنمايي و دبيرستان بندهاي کوله را بلند انتخاب مي ‌کنند تا کوله پايين بيفتد در حالي که اين روش حمل اشتباه است. کوله ‌پشتي بايد بين دو کتف قرار بگيرد و ستون فقرات صاف باشد و فرد براي حمل آن به جلو متمايل نشود يا شانه ‌ها به عقب کشيده نشوند.
موقع برداشتن کوله نبايد آن را روي شانه پرتاب کرد بلکه بايد روي زمين نشست يا کوله را روي ميز قرار داد و با هر دو دست آن را روي کمر انداخت.
حمل نادرست کوله ‌پشتي سبب بروز چه مشکلاتي مي‌ شود؟
اگر کوله‌ پشتي سنگين باشد يا آن را يک طرف بيندازيم، سبب مي ‌شود به مرور يکي از شانه ‌ها افتادگي پيدا کند و در ستون ‌مهره ‌ها انحراف ايجاد شود.
اگر کوله خيلي پايين بيايد و روي کمر بيفتد يا سنگين باشد هم مي‌ تواند به مرور سبب بروز کمردرد، گودي کمر، درد گردن و... شود.
بروز اين ناراحتي‌ ها در برخي سن‌ ها شايع ‌تر است يا سن به خصوصي ندارد؟
خير، سن خاصي وجود ندارد. استفاده از کوله نامناسب يا حمل نامناسب مي ‌تواند چه در کودکي چه نوجواني و چه بزرگسالي سبب بروز مشکلاتي شود. اما به هر حال بروز اين ناراحتي ‌ها در سن پايين به دليل آن که استخوان‌ ها در حال رشد و شکل‌‌ گيري است و تاندون‌ ها انعطاف ‌پذيرتر هستند مي‌ تواند شديدتر باشد.
در سنين پايين نه تنها استفاده نادرست از کوله سبب بدشکلي ستون‌ فقرات مي ‌شود بلکه اين عمل تبديل به عادتي مي ‌شود که تا بزرگسالي همراه آن ها مانده و مدام به بدن آن ها آسيب مي‌ رساند.
نکته ي آخر اين که ضروري است معلمان کاري نکنند که دانش ‌آموزان مجبور به حمل کتاب ‌هاي زيادي شوند. بهتر است قفسه هايي در مدارس در نظر گرفته شود تا دانش ‌آموزان کتاب ‌هاي خود را در مدرسه جا بگذارند و مجبور نباشند هر روز آن ها را با خود حمل کنند.
در ضمن نحوه نشستن و برخاستن پشت ميز نيز بسيار مهم است. لازم است معلم سرکلاس صاف نشسته، قوز نکند و راست نشستن را به کودکان هم آموزش دهد. 

نمونه سوالات درسی



تاريخ : جمعه 15 مهر 1390برچسب:میثم اسکویی,
ارسال توسط میثم اسکویی

الف – درست یا نادرست بودن جملات زیررا مشخص کنید ( 1 نمره ) صحیح غلط 

1- رشد جمعیت در قاره اروپا کم است .

2-رودهای مهم هند از رشته کوه سلیمان سرچشمه می گیرند .

3-مهمترین محصول کشاورزی آسیا (( برنج )) می باشد .

4-به قاره های آسیا ، اروپا وآفریقا برقدیم گفته می شد .

ب- جملات زیررا با کلمات مناسب کامل کنید ( 4 نمره ) 

1- توده کوهستانی قدیمی آفریقای شمالی ....................... و رشته کوه ........................ در آمریکای جنوبی قرار دارند .

2- ایالات متحده آمریکا وکانادا به سبب مهاجرت .......................... فرهنگ .......................... وجود دارد .

3- دریاچه ها ی شرق آفریقا اغلب بر اثر ..................... زمین یا .......................... بزرگ در پوسته زمین به وجود آمده است .

4- تنگه برینگ قاره آسیا را از قاره ............... و .......................... قاره آسیا را از اروپا جدا می کند .

ج-گزینه درست را با علامت ضربدر مشخص کنید . ( 5/1 نمره )

1- از مهمترین منابع زیر زمینی در یای شمال به شمار می رود .

الف – طلا ب- زغال سنگ ج- مس د- نفت

2- به پر آب ترین رود جهان معروف است ؟

الف – می سی سی پی ب- دارلینگ ج- آمازون د- دانوب

3- بیابان معروف امریکای شمالی است .

الف – صحرای گبی ب- نوادا ج- صحرای بزرگ د- آتاکاما

د- به سوالات زیر پاسخ دهید 

1- مهمترین مراکز پرورش دهنده دام در جهان را نام ببرید ؟ ( 1 نمره )

2- مهمترین صادرات آمریکای شمالی به دیگر کشورها چیست ؟ ( 1 نمره )

3- دو مورد از دلایل کمی جمعیت در قاره آفریقا را بنویسید ؟ ( 1 نمره )

4- دو ویژگی آب وهوای مدیترانه ای را بنویسید ؟ ( 1 نمره )
5- سیاه پوستان آمریکا بیشتر در کدام یک از شهرهای آن زندگی می کنند ؟ ( 1 نمره )

6- علت گوناگونی پوشش گیاهی ووجود انواع آب وهوا در قاره آمریکا چیست ؟ ( 1 نمره )

7- چرا اکثر مردم استرالیا در سواحل آن زندگی می کنند ؟ ( 1 نمره )

8- آیس برگ چیست ؟ ( 1 نمره )

9- علت زلزله وآتشفشان در شرق وجنوب شرق آسیا چیست ؟ ( 1 نمره )

10- کدام بادها موجب انتقال رطوبت وریزش باران در آسیا می شوند ؟ ( فقط نام ببرید ) ( 5/1 نمره )

نمونه سوالات درسی

ادامه مطلب...

تاريخ : پنج شنبه 14 مهر 1390برچسب:میثم اسکویی,
ارسال توسط میثم اسکویی

(ریاضی دوم راهنمایی)



۱- درستي يا نادرستي عبارات زير را مشخص كنيد.


الف)هر مجموعه زیر مجموعه ی خودش است. ص * غ*


ب) ۱+=۲ (۱-)- ص * غ*


ج) جذر اعداد اعشاری بین 0و1 از خود عدد بزرگ تر می شود. ص * غ*


۲_جاهاي خالي را با كلمه يا عدد مناسب پر كنيد .


الف) ۲۴+= (۸-) ....


ب) کوچک ترین عدد منفی سه رقمی .......... است.


ج) مجموعه اعداد طبیعی بین ۴- و ۳+ دارای .......... عضو است.


۳_پاسخ سوال زیر را مقابل آن بنویسید.


الف)نسبت مجذور عدد 4 به جذرعدد4 می شود ...................
۴_در یک شبانه روز زمستانی حداقل دمای هوای شهرکرد28- درجه و حداکثر دمای آن 6- درجه بوده است؟



در یک شبانه روز حداقل دمای شهرکرد ۲۸- و حداکثر دمای آن ۶- است حال بگویید که :



الف) اختلاف دما در این شبانه روز چند درجه بوده است؟


ب) میانگین دما در این شبانه روز چند بوده است؟


۵_درستي يا نادرستي عبارات زير را مشخص كنيد.


الف) مربع نوعی لوزی است. ص * غ*


ب) دو قطر هر متوازی الاضلاع ، با هم برابرند. ص * غ*


ج) دو خط موازی با یک خط ، خود با هم موازیند. ص * غ*


 

نمونه سوالات درسی

ادامه مطلب...

تاريخ : چهار شنبه 13 مهر 1390برچسب:میثم اسکویی,
ارسال توسط میثم اسکویی

حرفه فن سال دوم راهنمایی


قسمتهاي اصلي يك سيستم را نام ببريد؟


فيوز درمسير سيم----------------قرار مي گيرد


قسمت اصلي ومشترك همه وسایل الكترونيكي-------------است


چوب ها بر اساس نوع برگ به چند دسته تقسيم مي شوند فقط نام ببريد؟

سختي ونرمي چوبها را با استفاده از ابزا آلاتيمانند---------------تشخيص میدهند 


كدام يك از اتصالات زير جدا شدني وكدام جدا نشدني است؟


پيچ و مهره ( ) ( ) لحیم کاری


انواع ديوار را نام ببريد؟


كليه كاركناني كه با مواد غذايي سروكار دارند بايد داراي---------------باشند.


هر يك از گزينه هاي زير جزء كدام يك ازالياف طبيعي يا مصنوعي هستند؟


كتان( ) پشم( ) ريون( ) پنبه نسوز( )



كودهاي زير كدام شيميايي وكدام آلي هستند؟


كود مرغي( ) كود فسفر ( ) كود ازت( ) كود گاوي( )


دو روش تكثير گياهان به روش غير جنسي را نام ببريد؟


منظور از پاستوريزه كردن موادغذايي چيست؟

نمونه سوالات درسی



تاريخ : 1 فروردين 1385برچسب:میثم اسکویی,
ارسال توسط میثم اسکویی

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد